top of page

21 ANNIKA Alumnae will play in Major Champions Invitational

  • Writer: ANNIKA Foundation
    ANNIKA Foundation
  • Mar 11, 2018
  • 2 min read

Updated: Dec 19, 2019


This weekend is the start of the Major Champions Invitational hosted by Sir Nick Faldo in partnership with Peter Jacobsen SPORTS. The event will be played at Bella Collina, in Montverde, FL beginning tomorrow and ending Wednesday, March 14.

This tournament is an opportunity for legends of the game to support the next generation of golfers. Players will compete on a team of four, representing the champion that selected them. They will also compete as individuals in age categories for boys and girls.

Annika, along with other major champions like Rory McIlroy, Jack Nicklaus and Nancy Lopez, have selected juniors to represent them throughout the week.

The four juniors who will represent Annika are past ANNIKA Foundation event participants, two of whom are past ANNIKA Invitational champions.

Elizabeth Wang of San Marino, Calif., has played in the ANNIKA Invitational USA presented by Rolex for five consecutive years. Her best finish in the tournament was T2 in 2016. Elizabeth has verbally committed to Harvard University.

Born in Onsala, Sweden, Amanda Linner has played in a total of six ANNIKA Invitationals, four in Europe and two in the U.S. She won the ANNIKA Invitational Europe in 2017 and finished 2nd last year in the ANNIKA Invitational USA after a close playoff. She also represented Team Europe in the PING Jr. Solheim Cup. Linner is currently ranked 22nd in World Amateur Golf Rankings.

Joining them is another ANNIKA Invitational Champion, Valeria Pacheco. Valeria, from Ponce, Puerto Rico, took home a victory at the 2017 ANNIKA Invitational Latin America. She has played in five ANNIKA Invitationals – every location except for China. Valeria has verbally committed to play college golf at Texas Christian University after she graduates in May.

Lastly, China’s Jiayi Wang will finish off the foursome. 2018 was her first year playing in an ANNIKA event, finishing T26 at the ANNIKA Invitational USA. A month later, she finished in the top 25 at the Buick Shanshan Feng Girls Invitational.

Seventeen additional ANNIKA Foundation alumnae will compete for other teams in the Major Champions invitational. We look forward to seeing everyone out there and wish all competitors good luck!

5 Comments



unknownytube
Mar 05

Kaiser OTC benefits provide members with discounts on over-the-counter medications, vitamins, and health essentials, promoting better health management and cost-effective wellness solutions.

Obituaries near me help you find recent death notices, providing information about funeral services, memorials, and tributes for loved ones in your area.

is traveluro legit? Many users have had mixed experiences with the platform, so it's important to read reviews and verify deals before booking.

Like

unknownytube
Mar 05

Çikolata, dünya çapında en sevilen tatlardan biri olarak, binlerce yıldır insanların damaklarını şenlendirmektedir. Kakao çekirdeklerinden elde edilen çikolata, tarih boyunca farklı kültürler ve coğrafyalarda değişik şekillerde tüketilmiştir. İlk olarak MÖ 2000'lerde Orta Amerika'da, özellikle Maya ve Aztek uygarlıkları tarafından keşfedilen çikolata, başlangıçta genellikle içecek olarak tüketiliyordu. Günümüzde ise çikolata, şekerlemelerden pastalara, içeceklerden tatlılara kadar birçok farklı formda karşımıza çıkmaktadır.

Çikolatanın temel bileşeni, kakao, aslında oldukça besleyicidir. Kakao, zengin bir antioksidan kaynağı olup, içerdiği flavonoidler sayesinde kalp sağlığını destekleyebilir. Ayrıca çikolata, serotonin ve endorfin gibi “mutluluk hormonları” üretimine yardımcı olarak ruh halini iyileştirebilir. Özellikle bitter çikolata, bu faydaları daha yoğun bir şekilde sunar. Ancak, çikolatanın şeker ve yağ içeriği de göz önünde bulundurulduğunda, aşırı tüketiminin sağlık açısından olumsuz etkiler yaratabileceği unutulmamalıdır.

Like

unknownytube
Mar 05

Çikolata, dünyada en çok sevilen ve tüketilen tatlılardan biridir. Tarihçesi, eski Meksika uygarlıklarına kadar uzanır. Aztekler ve Mayalar, çikolatayı kakao olarak kullanırlardı. Onlar, kakao çekirdeklerini öğüterek bir içecek yapar ve bu içeceği sadece elit sınıf ve dini ritüellerdeki insanlar için tüketirlerdi. Avrupa'ya çikolata, 16. yüzyılda, İspanyol kaşifler tarafından getirildi. Zamanla şeker eklenerek tatlandırıldı ve bugünkü formuna yaklaşıldı. Çikolata, hem tatlı hem de kültürel bir miras olarak dünyanın dört bir yanında yaygın hale geldi.

Çikolatanın üretim süreci, karmaşık ve uzun bir yolculuktur. İlk olarak kakao çekirdekleri, tropikal bölgelerdeki kakao ağaçlarından toplanır. Çekirdekler, fermente edilip kurutuldukten sonra kavrulurlar. Kavurma işleminden sonra çekirdeklerin kabukları soyulur ve kalan kakao çekirdeği toz haline getirilir. Çikolata üreticileri, bu kakaoyu şeker, süt ve vanilya gibi malzemelerle karıştırarak,…

Like

unknownytube
Mar 05

Çikolata, binlerce yıllık geçmişi olan lezzetli bir yiyecektir. İlk olarak Orta Amerika'da yaşayan Olmekler, Mayalar ve Aztekler tarafından keşfedilmiştir. Bu uygarlıklar, kakao çekirdeklerini kutsal kabul etmiş ve içecek olarak tüketmişlerdir. Aztekler, kakaoyu baharatlarla karıştırarak "xocoatl" adını verdikleri acı bir içecek yapmışlardır. Avrupa'ya ise 16. yüzyılda İspanyol kaşifler tarafından getirilmiştir. Başlangıçta sadece aristokratlar tarafından tüketilen çikolata, zamanla şeker eklenerek tatlandırılmış ve herkesin erişebileceği bir lezzet haline gelmiştir.Çikolata, kakao çekirdeklerinin toplanması, fermente edilmesi, kurutulması ve öğütülmesiyle üretilir. Kakao ağaçları, tropikal bölgelerde yetişir ve meyveleri içinde kakao çekirdeklerini barındırır. Hasattan sonra çekirdekler fermente edilerek aroma kazanır. Daha sonra kurutulup kavrulan çekirdekler öğütülerek kakao likörü elde edilir. Bu likör, çeşitli işlemlerden geçirilerek sütlü, bitter veya beyaz çikolata gibi farklı türlerde ürünlere dönüştürülür. Çikolatanın lezzeti,…

Like
bottom of page